Autoplaneta

Autoplaneta D.O.O. je specijalizovano preduzeće koje se bavi veleprodajom, maloprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom karoserijskih elemenata, svetlosne opreme, hladnjaka vode, klime, interkulera i reparaturne limarije za veliki broj putničkih i lakih komercijalnih vozila.

 

Misija

Temelj misije našeg poslovanja sastoji se u prevazilaženju klasičnog odnosa kupac – prodavac, i stvaranju partnerstva između profesionalnog  tima i naših komitenata. Višegodišnje stručno iskustvo u odabiru pouzdanih proizvođača i kvalitetnih proizvoda, visoki standar usluga na relaciji Autoplaneta – potrošač, kao i povoljne cene, učinile su da postanemo pouzdan i siguran partner. Kvalitetan proizvod koji donosi i zadovoljavajućeg potrošača nije samo recept uspeha, već i naš način razmišljanja i stvaranju partnerstva između Autoplanete i naših komitenata.

Vizija

Vizija daljeg razvoja našeg poslovanja zasnivaće se na održavanju uvek visokog nivoa kvaliteta proizvoda u ponudi, kao i potvrđivanju visokog profesionalizma na koji su naši kupci navikli, i zbog čega su nam i poklonili poverenje.

Stabilan lager od preko 18000 kvalitetnih proizvoda garantuje sigurnu isporuku, tim stručnih komercijalista i on-line prodaja koja je dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, garantuje pouzdanu informaciju o dostupnosti robe i brzu distribuciju.

Autoplaneta D.O.O. vrši distribuciju robe na čitavoj teritoriji Srbije svojim vozilima, ili uslugom kurirskih službi. Obratite se našim stručnjacima i Vaši problemi biće brzo i profesionalno rešeni, gde god da se nalazite. Dostava robe na teritoriji Beograda vrši se tako da robu naručenu do 12h dobijate istog dana.

Kontaktirajte nas za proveru otvorenih pozicija za posao u Autoplaneti