Skip to main content

eCar - Elektronski katalog

eCar

eCar je elektronski katalog proizvoda koji Autoplaneta nudi kompanijama koje sarađuju sa njom. 

Zahvaljujući upotrebi savremenih tehnoloških trendova, jednostavan je za upotrebu i omogućava potpunu personalizaciju izgleda interfejsa i predstavljenih podataka, takođe u mnogim jezičkim verzijama (uključujući makedonsku,bosansku,crnogorsku i hrvatsku). 

Za korisnike sa internetskom vezom pripremljeno je mnoštvo pogodnosti, kao što su: provera stanja magacina u realnom vremenu, preuzimanje raznih formata dokumenata direktno iz programa, cene I stanje, slike u različitim formatima u zavisnosti od zahteva primaoca. Podaci o pojedinim stavkama preuzimaju se (ažuriraju) u realnom vremenu sa našeg servera.

Prikladna i transparentna struktura potrošačke korpe prikazuje vrednosti sa uračunatim PDV-om,ili popustom. Ovo omogućava korisniku da ima tačnu informaciju o ceni za traženog dela . Dodatna olakšica je opcija automatske dostave porudžbina. 
Jednostavno prilagodite interfejs svojim potrebama u obliku dodatnih ikonica (sklopivi i proširivi) i promenite redosled stupaca predstavljenih u glavnom prozoru aplikacije. 

Podatke sadržane u elektronskom katalogu eCar obogatili smo kvalitetnim informacijama u skladu s tzv GVO - takođe za potrošne delove. Zahvaljujući ovom jedinstvenom rešenju na evropskom nivou, omogućavamo svesni izbor određenog dela prema kriterijumima koji su najvažniji za određenog klijenta, npr. Odnos kvaliteta / cene i starost automobila.

Da bismo olakšali izbor delova - elektronski katalog eCar je sistematski obogaćen visoko kvalitetnim fotografijama (snimljenim u našem foto studiju) i crtežima delova. Na kraju 2021. bilo je preko 180 000 datoteka sa slikama. 

                                                                                                                                                                                                                                                                  Instalaciju eCar-a možete preuzeti na sledećem linku

https://source.polcar.com/ecariso/eCar10SR.exe

Autoplanetin elektronski katalog ima za cilj da predstavi ponudu na internetu sa pojednostavljenom funkcionalnošću eCar aplikacije. 

Za registrovanje kataloga,molimo da nas kontaktirate na
tel. 011/785 72 03 od ponedeljka do pet u 9-17č. 

Tehnička podrška 
011/785-72 05
e-mail: ecar@autoplaneta.rs