Skip to main content

eCar - Elektronski katalog

eCar

eCar je elektronski katalog proizvoda koji Autoplaneta nudi kompanijama koje sarađuju sa njom. 

Zahvaljujući upotrebi savremenih tehnoloških trendova, jednostavan je za upotrebu i omogućava potpunu personalizaciju izgleda interfejsa i predstavljenih podataka, takođe u mnogim jezičkim verzijama (uključujući makedonsku,bosansku,crnogorsku i hrvatsku). 

Za korisnike sa internetskom vezom pripremljeno je mnoštvo pogodnosti, kao što su: provera stanja magacina u realnom vremenu, preuzimanje raznih formata dokumenata direktno iz programa, cene I stanje, slike u različitim formatima u zavisnosti od zahteva primaoca. Podaci o pojedinim stavkama preuzimaju se (ažuriraju) u realnom vremenu sa našeg servera.

Prikladna i transparentna struktura potrošačke korpe prikazuje vrednosti sa uračunatim PDV-om,ili popustom. Ovo omogućava korisniku da ima tačnu informaciju o ceni za traženog dela . Dodatna olakšica je opcija automatske dostave porudžbina. 
Jednostavno prilagodite interfejs svojim potrebama u obliku dodatnih ikonica (sklopivi i proširivi) i promenite redosled stupaca predstavljenih u glavnom prozoru aplikacije. 

Podatke sadržane u elektronskom katalogu eCar obogatili smo kvalitetnim informacijama u skladu s tzv GVO - takođe za potrošne delove. Zahvaljujući ovom jedinstvenom rešenju na evropskom nivou, omogućavamo svesni izbor određenog dela prema kriterijumima koji su najvažniji za određenog klijenta, npr. Odnos kvaliteta / cene i starost automobila.

Da bismo olakšali izbor delova - elektronski katalog eCar je sistematski obogaćen visoko kvalitetnim fotografijama (snimljenim u našem foto studiju) i crtežima delova. Na kraju 2016. bilo je preko 90 000 datoteka sa slikama. 

Zbog velike količine podataka, katalog se može instalirati samo putem DVD-a, koji potencijalni klijenti mogu naručiti od Autoplanete. Nakon instaliranja programa, ažuriranja se odvijaju putem interneta. 

Autoplanetin elektronski katalog ima za cilj da predstavi ponudu na internetu sa pojednostavljenom funkcionalnošću eCar aplikacije. 

Za registrovanje kataloga,molimo da nas kontaktirate na
tel. 011/785 72 03 od ponedeljka do pet u 9-17č. 

Tehnička podrška 
011/785-72 05
e-mail: ecar@autoplaneta.rs